+ MENY
2011 aug 9
8

Första dagen som Egenföretagare

Idag är det första dagen på mitt nya jobb, nämligen mitt eget. Jag har som jag skrivit om några gånger tidigare på bloggen nu företagare på deltid.

Det kommer säkerligen bli både spännande, utmanande och framförallt roligt att få mer tid till att utveckla mina sajter och projekt. På dagens agenda står bland annat att utveckla några olika Facebook Iframes appar till MatematikVideo och att börja jobba på en ny kurs som skall lanseras under hösten. Tänkte även fortsätta skriva på min wordpress plugin guide som jag började på för ett tag sedan.

Hur ser din arbetsdag ut?

Slutligen en bild på mitt ”kontor”. Borde verkligen piffa upp det lite….

kanske inte världens fräschaste dotcom kontor direkt...

8 Kommentarer

 1. Jakob B skriver:

  Hej min gamle vän!

  Detta var roligt att läsa! Har följt dig på bloggar och liknande och jag tror du gör helt rätt i att lägga mer fokus eftersom du är så duktig. Att dra igång egna projekt är inte lätt och det krävs en viss typ av person för att klara av att genomföra. Visioner och idéer är ju knappast något du saknar heller. Ser fram emot att se dig bli än mer framgångsrik i framtiden – och den där miljonen kommer du inte ha några problem att nå fram till om du inte redan är där nu. Önskar dig verkligen lycka till, här finns en som tror stort på dig!

  // Jakob

 2. websimon skriver:

  Tack själv gamle vän!

  Ja det skall bli kul att få utveckla och förbättra de projekt jag har startat igång!

 3. Vad roligt! Kul att du vågar ta steget och köra eget lite mer aktivt. Jag önskar dig verkligen all lyck med detta och tror att du kommer nå framgång med dina projekt.

  Kan jag vara till någon hjälp på något sätt så är det bara att hojta till. Kör hårt!
  / Håkan

 4. Fredrik skriver:

  Verkligen tummen upp åt dig Simon som tagit ett stort kliv i och med detta. Och att det blir lyckat tvekar jag inte en sekund på.

 5. Fabian Mossberg skriver:

  Då är det väl bara att säga grattis! 🙂

 6. Seotjejen skriver:

  Gud vad kul! Grattis! (avundas dig kan jag tala om!) Och lycka till, så klart!

Comment