+ MENY
2010 Aug 7
0

Todo lista – tips på gratis programvara

Tänkte skriva ett kort tips om ett enkelt program för planera och organisera ditt entreprenörskap på internet genom ToDo-listor och även fråga läsare och random besökare vad ni använder för program/metod.

Massor av små aktiviteter in i Todo listan

När man sätter igång och anpassar, ställer in och utför sina idéer till nätprojekt innebär det en massa små, korta aktiviteter som skall utföras. Jag gillar att försöka vara så effektiv som möjligt, skapa todo listor och slippa hålla så mycket som möjligt i huvudet.


Helst ingenting alls faktiskt då det innebär mindre stress för mig själv. Jag har använt flera olika metoder för detta. Alltifrån papper och penna till outlook, google kalender, worddokument och post-it lappar. Just nu har jag fastnat för My life Organized.


Det är ett enkelt och gratis program (om du inte vill ha pro-versionen). För mig duger gratisversionen alldeles utmärkt.  Det innehåller möjligheten skapa ”trädstrukturer” av todo listan och allt kan skapas med kortkommandon (vilket sparar lite tid och musarmen). Det som är bra är också att det är lätt att återanvända checklistor om och om igen vilket man ofta behöver göra när man skapar flera sajter. Jag gillar ju även att kunna bocka av aktiviteter och se allt man gjort. Det är lite belönande helt enkelt. :-) Det skall även gå att koppla till sin android mobil om man har en sådan.

Detta tips kanske kan vara nyttigt för någon eller några av läsarna men säkerligen finns det ännu bättre tips på Todo-listor/Program därute! Så min fråga är nu: Hur gör just du för att planera och organisera dina nätaktiviteter?

TJÄNA PENGAR PÅ NÄTET - REKOMMENDERADE AFFILIATENÄTVERK:
Nätverk Beskrivning
Adtraction Har ett stort utbud med stora aktörer och ett mycket enkelt användargränssnitt.
Adrecord Har väldigt många annonsörer i väldigt många olika kategorier, det finns säkert något som passar din blogg eller hemsida.

Comment