+ MENY
2011 feb 14
0

Driver både webbhotell och webbyrå – Intervju med Webbdo

Idag finns det mängder av olika webbhotell och webbyråer härute på nätet. Ett av de kanske lite mer okända är företaget Webbdo. För att lära känna just det här företaget lite bättre tänkte jag att det bästa måste vara att intervjua dem och fråga vad som egentligen gör att de sticker ut i mängden av alla tjänster. jag vet ju att många funderar på var man skall lägga sina sajter i nuläget. Så jag skickade iväg tre frågor per mail till Pierre som ligger bakom detta företag.

Fråga1: Vad gör företaget Webbdo?

webbhotellet webbdo.se

webbyrå, webbhotell och sökmotoroptimering i ett

En webbyrå med en personlig touch! Vi erbjuder kunder en billig lösning för att synas på Internet. Företag som privatperson är välkommen att ta del av våra tjänster. Vi erbjuder webbhotell från endast 29 kronor i månaden samt även unika webbdesigner till WordPress från endast 4495 kronor. En billigare lösning får man leta efter. Den starkaste och mest prisvärda tjänsten vi har är sökmotoroptimering. Kunder som köper denna tjänster av oss kan luta sig tillbaka och veta att jobbet vi gör blir bra.

Fråga 2: Vad skiljer er från andra liknande tjänster på nätet?

Om vi tar webbhotell som ett exempel och jämför med 75% av andra företag som erbjuder denna tjänsten så kan man se att vi är väldigt billiga. Det är fåtal som pressar priserna som vi gör! Utrymmet och trafiken är heller inte att klaga på. Vårt minsta konto kan man ha en stor webbplats eller blogg på utan att behöva uppgradera med extra domäner. Kunder som växer kan vi hjälpa till med ett större konto. Så man behöver inte vara rädd för att växa ur. Webbdo växer istället med dig som kund!

Andra saker som gör att vi sticker ut från mängden;

  • Domännamn ingår utan extra kostnad till alla nya kunder.
  • Extra månader till kunder som väljer större konton.
  • Inga dolda kostnader.
  • Ingen uppsägningstid.
  • Bra tillgänglighet på våra servrar. Extern tjänst för att se avbrott i realtid.
  • Personlig support.
  • Enkel kontrollpanel (cPanel). Tekniska specifikationer över webbhotellet.
  • One click installer – installera WordPress, joomla, drupal eller en webbutik med bara ett par knapp tryckningar.
  • Testa webbhotellet innan man betalar i upp till 15 dagar.

Fråga 3: Vilka är era planer inför framtiden?

Som alla andra företag i världen vill vi växa och bli större. Vi försöker ständigt göra det enkelt för våra kunder samt pressa priserna gentemot våra konkurrenter. Kunderna ska precis som nu kunna jämföra oss med andra webbyråer och välja oss före andra för att vi erbjuder en bättre deal. Kvalité, personlighet och enkelhet är saker vi lägger kraft på. Kunder ska veta att deras investeringar är säkra och trygga hos oss.

Det var de tre frågorna och även svaren. Nu önskar jag Pierre och webbdo.se lycka till med att växa, bli större och göra riktigt bra tjänster för hemsidesnickrare därute!

Comment