+ MENY
2011 mar 10
16

Simon says simple 1.0 – klart att laddas ner

Det drog ut på tiden men nu är det tillräckligt bra för att släppas här på bloggen. WordPress temat Simon Says Simple 1.0 kan du nu ladda ner här i detta inlägg!

Vad det innehåller

Ladda ner temat! Klicka på download:

Jag har ju skrivit tidigare vad det här temat troligtvis kommer att innehålla. När jag nu släpper den första versionen kan det ända vara kul att specificera upp de saker jag har lagt in i detta tema. Grundtanken har hela tiden varit att det skall passa för både bloggande och för mindre affiliatesajter där man i början snabbt och enkelt skall kunna ställa in det efter eget tycke.

De nyckelfunktioner som temat innehåller är följande:

 • Valfri kolumnordning och kolumnbredd.
 • Välja mellan 2 och 3 kolumner.
 • Stöd för wp menyer.
 • Stöd för att bestämma headerbild själv.
 • Stöd för att lägga till en liten logga bredvid rubriker.
 • Stöd för egen css fil där man kan göra alla sina egna ändringar. Denna kommer att skriva över temats stilmall. Detta är bra för att om allt skiter sig så är det bara att deleta stilmallen och då kommer allt att hoppa tillbaka till ursprunget. Dessutom slipper man krångel vid uppdateringar av nya versioner av temat.
 • Stöd för att välja hur många hela inlägg som skall synas på förstasidan och hur många som sedan skall synas som utdrag (excerpts).
 • Stöd för att lägga in adsense koder som då syns på hela sajten före inlägg och efter inlägg.
 • Man kan också välja att aktivera/avaktivera följande funktioner: sociala knappar, headerbild, kommentarer och reklamboxar.

–> Här kan du se en större screenshot på temat!

Ladda ner Simon Says Simple

Jag hoppas verkligen att det här temat kan vara ett bra och stabilt tema för dig som söker efter ett anpassningsbart och enkelt tema att utgå från när du skapar en blogg eller en affiliatesajt. Det ligger förstås många utvecklingstimmar bakom detta projekt för att få det så bra som möjligt. Om du använder dig av det så är du också välkommen att höra av dig med funderingar eller förbättringar!

16 Kommentarer

 1. Fredrik Näs skriver:

  Hej Simon, riktigt trevligt att få se på en av dina themes, som du vet så har jag skaffat ett flertal domäner i det sista just för affiliate och mfa. Så det ska bli riktigt spännande att testa ditt theme 🙂

  MVH
  Fredrik Näs

 2. websimon skriver:

  Hej, tackar!

  Och det skall bli väldigt spännande att se några sidor som kanske använder sig av temat 😉 Hör av dig om det är ngt som strular eller om annat när du nu bygger upp dina sajter!

 3. Jonas skriver:

  Grymt Simon! Ska garanterat implementera det här på någon/några av de många sajter jag håller på och bygger för kunds räkning just nu. =)
  Generöst av dig att dela det så här och inte sälja det också!
  Och en till hyllning över dina teman på n.nu som är riktigt snygga och lättanvända. Kung!

 4. websimon skriver:

  Jonas: Det är jag och Daniel liksom, som ler och långhalm… Annars så skall det förstås bli skitkul att någon gång få se temat in-action på lite sajter. Jag använder även själv mina teman till mina n.nu sajter och är ganska nöjd 😉

 5. Herr K skriver:

  Jag har ju betatestat temat lite på bl a sajten som är länkat i mitt namn, och måste säga att det slår många av alla gratisteman därute. Särskilt med tanke på supporten jag fått 🙂

  Jag kommer faktiskt eventuellt att ersätta mina teman på några av mina sajter med detta. Bra jobbat!

 6. websimon skriver:

  Herr-K: Tackar! Det har ju varit väldigt bra att du har betatestat och många saker har blivit bättre av det i det färdiga temat. Så tack själv!

 7. Benny skriver:

  Jag har nyss lagt upp temat och testat på en reseguide till Kuala Lumpur. Har inte fixat färdigt med sidan än, men tycker du gjort ett grymt jobb!
  Förresten, headerbilden som jag anger syns inte. Ska den vara i ett visst format?

 8. websimon skriver:

  Hej Benny, kul att du gillar wordpress temat!

  Det kan finnas några anledningar till att du inte ser headerbilden, kontrollera följande under utseende > Simon Says Simple (admindelen):
  1. Är ”remove header image” iklickad under site settings? Om så bocka ur den.
  2. Se till att ”I want to customize my header with my own picture:” är iklickad
  3. Är urlen till bilden rätt?

  Hoppas att det kan hjälpa dig en bit på vägen, annars kan du bara maila mig så tar vi det därifrån om du vill.

 9. Benny skriver:

  Punkt 1 gjorde susen 😉

 10. Andreas skriver:

  Ser sjukt nice ut! Bra jobbat!

 11. websimon skriver:

  Benny: Nice!

  Andreas: Tackar!

 12. Martin skriver:

  Grymt, vilket jobb! Ska testa bums!

 13. Stefan Johansson skriver:

  Temat ser riktigt trevligt ut.
  Har laddat ner det och jag kommer att testa det på någon av mina webbplatser till att börja med. Fungerar det bra kommer jag att använda det till fler. 🙂

 14. Stefan Johansson skriver:

  Nu använder jag ditt tema på min nya webbplats Tävla online.
  Vill du/ni titta så är det bara att klicka på mitt namn.

 15. websimon skriver:

  Hej Stefan, kul att du använder det, det såg bra ut 😉 Det enda jag tänkte på är att du kanske skall fixa så att menyn innehåller ”hem”. Detta gör man med hjälp av wordpress inbyggda menysystem som temat har stöd för.

 16. Stefan Johansson skriver:

  Tack för tipset Simon! Jag publicerade webbplatsen nu på förmiddagen och har en hel del småfix kvar, bland annat ”Hem”, men var sugen på att tipsa att ditt tema används. Nu har jag åtgärdat detta. 🙂

Comment