+ MENY
2010 Maj 19
0

Twitter och Simon

Jag har tidigare varit ganska tveksam till att delta i den alltjämt pågående diskussionen på twitter. Jag har bara inte orkat en social grej till. Nu är jag fast, ändå…

Det vara Christian disruptive som till slut lyckades övertyga mig om att twitter är något att ha. Jag vet. Jag är långt efter i utvecklingen på nätet. Vid det här laget lär väl snart medieskocken dra vidare till näste sociala mediefluga på nätet..

Ändå kan jag inte låta bli att fascineras av hur mycket intressant information jag får ta del av via twittrandet. Konstigt nog, Jag vet inte varför jag är så förvånad egentligen. Jag borde ju ha fattat. Det är så himla häftigt att få vara del av ett entreprenörskollektiv på nätet och få följa massa intressanta människor…

I alla fall som slutkläm på detta lilla inlägg så blir jag förstås överförtjust om ni vill följa mig på twitter, titta i så fall in på WebsimonR!

TJÄNA PENGAR PÅ NÄTET - REKOMMENDERADE AFFILIATENÄTVERK:
Nätverk Beskrivning
Adtraction Har ett stort utbud med stora aktörer och ett mycket enkelt användargränssnitt.
Adrecord Har väldigt många annonsörer i väldigt många olika kategorier, det finns säkert något som passar din blogg eller hemsida.

Comment