+ MENY
2016 Mar 21
0

Pågående i mitt största projekt

Av alla de saker jag lägger tid på så är det framförallt Matematikvideo.se som jag prioriterar. Dels för att jag tycker att det är väldigt roligt och spännande att få jobba med kombinationen matematik, webbutveckling och entreprenörskap men också för att det känns väldigt viktigt att kunna bidra med något bra för alla de som pluggar och kämpar med matematik.

mv-fb-cover

Nyheter på sajten

Det har förstås hunnit hända massor på sajten sedan jag sist skrev lite grann om denna men de största nyheterna är att vi numera förutom att täcka in hela gymnasiet även har en kurs som riktar in sig på matematiken på högstadiet. Det har varit väldigt kul att faktiskt få grotta ner sig i de absoluta grunderna i matematiken med alltifrån vad som är ett tal och en siffra till hur man med en metod dividerar tal med varandra. Det hör ju inte till vanligheterna att man undervisar om detta på gymnasiet.

Vi har även utvecklat ett verktyg för att automatisera läxförhör som man slipper att rätta och håller lite i skymundan på med att utveckla en kurs till fysik 1 som dock bara är i sin linda.

Ständigt utmanande att prioritera

Jag kan känna att det ständigt är utmanande att jobba med det här projektet då det rör sig om så ofantligt mycket utveckling samtidigt som vi fortfarande är ganska få som jobbar med det (fyra stycken). Videos, texter, övningar, kod, frågor, kundärenden osv osv. Lite blir det att man som entreprenör får trolla med knäna och vara inne och peta mer eller mindre i alla områden. Då blir det väldigt svårt att prioritera rätt saker tycker jag. Det är ständigt ett arbete att prioritera rätt aktiviteter så att projektet utvecklas åt rätt håll. Men ändå, det är väldigt roligt.

Om du vill får du gärna kika in på sajten och sedan kommentera vad du tycker, det är alltid intressant att höra hur andra upplever det som man själv jobbar med varenda dag och då kanske missar det uppenbara.

TJÄNA PENGAR PÅ NÄTET - REKOMMENDERADE AFFILIATENÄTVERK:
Nätverk Beskrivning
Adtraction Har ett stort utbud med stora aktörer och ett mycket enkelt användargränssnitt.
Adrecord Har väldigt många annonsörer i väldigt många olika kategorier, det finns säkert något som passar din blogg eller hemsida.

Comment